Kontakt mig på 28 11 03 20

Lunden hesteejersatsning afventes med spænding

Fremtiden for Lunden afhænger af evnen til at tiltrække hesteejere.

I den eksisterende trav verdensorden hvor man tildeles løbsdage og præmiebudget efter antallet af startheste i lokalområdet,

og ikke efter omsætning i området, er der kun en vej frem, og det er at gøre det attraktivt at blive kunde på Lunden.

Egentlig er det ikke noget der burde være nyt for banen, for uden hesteejere lokalt tiltrækker en bane ingen interesse på lang sigt og vil gå under.

Lundens har en profil som hovedstadsbane, med topsport og spil uden sammenligning nationalt og det skal både DTS og hele landet forstå at værne om.

Rekrutteringen af spillere som hele fremtiden afhænger af, kan kun ske hvor de potentielle findes og kun via live oplevelser.

Banens mangeårige champion Steen Juul, siger at den eneste fordel ved at være Lunden træner/hesteejer er den korte afstand til de svenske baner!

Og han har jo været med dengang Lunden fungerede og man forstod at skaffe præmier, løb og kunder til banen.

Dengang man ligesom ude i samfundet udenfor det lille apatiske travkredsløb forstod at udgifter i København og lønninger var større, men at dette også skulle overføres til områdets travsport, fordi det i sidste ende med højere præmier gav større felter og højere omsætninger til gavn for alle.

Nu prøver man at spare sig ud af problemerne, lefle for lidt stemmeberettigede i lokalforeningerne, mens det store perspektiv er gået tabt.

Der SKAL skabes bedre vilkår for den professionelle hesteejer på Lunden, og her har man ind til videre intet svar på hvordan.

Egentlig er alle andre udfordringer småproblemer, for evner man at tiltrække flere hesteejere og heste så løser resten sig helt af sig selv.

Det er min forhåbning at Lundens nuværende ledelse omgående "stepper up" og tager hånd om sagen, eller hvis de ikke evner det, " stepper af"  til den kommende generalforsamling i marts.