Kontakt mig på 28 11 03 20

Tid til at kigge indad

Tiderne hvor glade sponsorer forærede sportsarenaer penge mod skilte er forbi og forandrede til netværksgrupper, hvor man mødes og lave forretning under dække af at være en del af en sportsverden.

Indskuddet kræver tilbagebetaling i form af udflugter, foredrag og oplevelser omkring den pågældende sportsarena, men især mulighed for at skaffe egen butik nye kunder.

Og så er der naturligvis også rigtig god mulighed for arrangøren for at få lavet partnerskab med firmaet.

Lunden har et par gange søsat et erhversnetværk, og det sidste er netop lukket igen efter maksimalt at have ligget på 20 fremmødte.

Forleden startede Klampenborg galopbane deres op, og på førstedagen mødte der 86 op....

Og i øvrigt var det samme motivator, der i efteråret forlod jobbet på Lunden til fordel for galopbanen, blot tre kilometer væk.

Dette er ikke skrevet som det ofte opfattes for at pege fingre af nogen, men for at påpege de enorme image problemer travsporten slås med.

Det nytter ikke noget at alle indenfor sporten siger til hinanden at vi skal være positive og optimistiske, hvis opfattelsen af os og vores sport er så markant anderledes udenfor

travbanernes porte.

Det her drejer sig konkret om at vores brand ikke er godt, nok selvom vi alle selv er begejstrede, og det skal der gøres noget ved for at vi kan vende sportens deroute!