Kontakt mig på 28 11 03 20

Fantastisk 1.09,7 finale af Red Rose

Den bedste hoppe, jeg nogensinde har kørt, sluttede i dag karrieren med et brag af en afslutning, som 3. i gruppe 1 løbet Criterium de Vitesse i Cagnes sur Mer i forrygende flotte 1.09,7,

i et løb hvor det endda kunne være blevet til mere.

Jeanette og Jens Hansens Red Rose America har haft en sublim karriere, og vandt allerede som 3 åring det italienske hoppe derby.

Siden kom hun hjem til Tappernøje, og i en periode havde jeg fornøjelsen i sulcyen bag den eksplosivt speedige Varenne datter.

Med sejr i Aalborg Storepris for hopper m.m. samt ikke mindst en besnærende 2.plads bag D´One på Copenhagen Cup dagen.

Egentlig havde jeg fornemmelsen af at ejerparret til at begynde med og også lidt undervejs har tænkt, at hun ville få det svært i Norden med de mange penge på nakken, men Red Rose har hele tiden vist, at det var hun ligeglad med.

På trods af nogle led, der tidligt burde give direkte billet til avlsboksen, har "Rosie" haft de vigtigste egenskaber af alle nemlig løbshoved og fart.

Jeanette har med sine evner som hestemenneske især haft indflydelse på denne af alle deres heste, for netop den ro i en ustresset hverdag væk fra en storstald, er en af årsagerne til Red Rose succes.

Nu venter Bold Eagle i avlsboksen, og det kan man jo næsten ikke vente på at se resultatet af.