Kontakt mig på 28 11 03 20

Grøn kusk i Old boys løb

Når Lunden denne weekend fejrer 126 års fødselsdag bliver det med en grønklædt gammel kending og mangeårigt DTS medlem i sulcyen.

Beskrivelsen kunne i princippet godt passe til mig selv, men vi skal endnu længere tilbage i tiden, hvor Eric Malver huserede i løbene på Charlottenlund og Amager travbaner.

I dag ejer han to travheste i for af Sara E C og Silke E C, som går hjemme hos ham selv i Hjortespring.

 

Eric har oplyst følgende travsportsmæssige meritter:

 

Jeg er 79 år og har været aktiv i travsporten i ca. 60 år. Har siddet i bestyrelsen for amatørklubben i ca. 20 år.

Har siddet som kasserer i Amager travselskab i mange år og var formand for AT/ Nybyg som etablerede Bjæverskov travbane.

Jeg har vundet ca. 100 travløb og har opdrættet ca. 20 travheste med efternavnet "Malle"

Kan ikke huske hvor mange travheste jeg har ejet, men det er mange.

Jeg debuterede med Rispigen d. 7. Juli 1957.Har vundet mange pokaler bl.a. Gentleman pokalen i 1968. Har slået navnkundige Cim Payne med min hest Chaplin.

Vandt foruden mange løb med Crescendo som jeg kørte i derbyet, hvor Carl Åge vandt. Teli, Consul, Faust Hannover, Rispigen, Oberst Pinero var blandt de mange andre heste jeg har ejet.

 

På søndag skal han vise os, hvordan man balancerer hurtige men ustabile Sara E C rundt på banen, og vi ser meget frem til opvisningen.

Eric er super frisk og følger med på selv nyere sociale platforme såsom FaceBook, og var straks frisk på at køre old boys løb, da snakken faldt på emnet.