Kontakt mig på 28 11 03 20

Team Nielsen skaffer nye kunder til travsporten

Det har altid ligget mig dybt på sinde at udbrede kendskabet til travsporten.

Derfor har stalden stillet op i alle sammenhænge, der har kunne gavne dette formål.

Men vi har selvfølgelig ikke bare ventet på at blive bedt om at hjælpe, når der er arrangeret noget i rundvisningsøjemed e.t.c.

Nej vi har siden første fløjt selv taget initiativer i spandevis for at få nye mennesker forbi en travstald og ikke mindst bane.

At bytte kunder internt i sporten er i bund og grund ligegyldigt.

Når banen beder om hjælp, er jeg og mine uvurderlige hjælpere klar uanset dag, tidspunkt eller projekt.

Og for 10 år siden indgik jeg en kontrakt med det oplevelsesfirmaet SmartBox, der giver mulighed til to personer, for at komme ud og sidde bag en travhest.

Jeg har i gennem en lang årrække annonceret på andre oplevelsesportaler for 5.000 kr. om året, der får venner, klubkasser, kærestepar, fødselsdage m.m. til trav og ind bag kulisserne.

Ene og alene for at disse nye mennesker kan blive interesserede i vores sport.

Er det for egen vindings skyld?

Ja forhåbentlig får jeg solgt en hest eller anpart på et tidspunkt, og selvfølgelig modtager stalden et honorar for tidsforbrug  og transport af hest.

Men oftest med stor succes og glæde, kan jeg kort efter deres besøg hos mig, se de samme personer stå og vinke til mig på tilskuerpladserne, for første gang som travgæster til løb.

Lunden har selvfølgelig kopieret ideen med udvikling af firmatravet, som vi også deltager i med glæde, men man glemmer ofte at få gæsterne forbi staldene, og hilse på de aktive helst professionelle kuske.

Og måske kunne jeg ligeså godt bare køre mit event på gården i Gurre, da nye mennesker jo er ligeglade hvor det foregår.

Men selvfølgelig inviterer jeg dem ud på Lunden, så de får et forhold til travbanen i deres nærområde, og ved hvor den ligger næste gang de skal finde på noget, og det så grundet mit initiativ bliver en tur på travbanen. 

(På billedet øverst ses en flok venner fra fodboldens verden fra et polterabend arrangement, men kort tid efter var flere af de samme ude med deres fodboldbødekasse og andre nye friske spilleglade gutter).