Kontakt mig på 28 11 03 20

Det går godt!

For tiden råder stalden over et meget lille materiale, men dets udgangspunkt taget i betragtning, præsterer alle deres ypperste.

Det gælder både to og firbenede i teamet, og alle formår at holde motivationen højt selvom sportens og ikke mindst den professionelle branches vilkår i flere år har givet store udfordringer for alle.

Stalden råder over seks træningsheste, hvoraf tre starter, samt nogle få forspændingsheste.

Og fra det sidste stykke tid kan Travis fine fremgange med 1. og 2.plads i sine sidste to starter.

Winther´s forrygende udvikling med sejr og 3.plads i sine sidste to løb i god stil.

Hommage d’Couronnes blændende sejr forleden i 1.12,9 på Nykøbing Falster.

Og ikke mindst Belle Reines flotte forvandling via målrettet vintertræning.

Belle Reine starter i øvrigt lørdag på Fyn for talentfulde Ann Dorthe Jørgensen, mens den anden af staldens dygtige unge licensindehavere Niclas Steinlein har køre ture onsdag bag hans egen Penny Lane Dryad, og dagen efter skal til Billund og forsvare farverne i bl.a. ”Sigter mod stjernerne” for kollega Flemming Ankerdal.

Jo det er ikke så sært at det går godt med sådan et team, hvor også 10 års jubilaren Mikael Alling dagligt pusler om hestene.

På listen over ustartede kan nævnes de fine 3 åringer Conrad Shadow og Champ, der nok skal tegne stalden fremover sammen med Baloo Ice, som holder pause p.t.

Og så er der meget snart en ny unghest hest på trapperne fra holdet bag Runaway Shadow.

 

Selvfølgelig mangler vi en rigtig signatur hest for tiden, som kan tiltrække lidt mere at arbejde med.

Men de fleste der følger med kender til staldens meritter, ser løbene resultatet af det gode arbejde vi har udført, også med heste der har fortsat med at holde niveau efter de er solgt eller er gået til andre kollegaer, og ved at team Nielsen skaber gode langtidsholdbare heste.