Kontakt mig på 28 11 03 20

Lundentrænerne på facebook

Eksponeringen af travsporten er ikke god nok, og mange af sportens særdeles dygtige aktører får ingen spalteplads, bare fordi de har været dygtige i så mange år, at det ikke forekommer interessant at fortælle mere om dem.

Det har vi valgt at gøre noget ved i Foreningen af Charlottenlundtrænere, der på årets generalforsamling besluttede at skabe mere omtale om vores medlemmer.

Efter lidt snak frem og tilbage i vore forretningsudvalg og økonomiske overvejelser, har vi valgt at satse på facebook, som det bedst egnede medie for vores mission.

Men vi har også opfordret DTC´s medlemsblad til at bringe lidt mere om landets trænere generelt end tilfældet har været det gennem længere tid.

På facebook siden Foreningen af Charlottenlund trænere, vil jeg være administrator og skribent.

Og der er ikke tale om en konkurrent til de øvrige nyhedssider med resultatformidling, men snarere fokus på specielle begivenheder, hvor Lundens trænere har en finger med i spillet.

Nordens ældste bane har stadig landets største trænerstab med meritter i ind og udland, som vi kan være stolte af, og det fortjener opmærksomhed.

Ikke mindst er det vigtigt at formidle, at der på Lunden findes en trænermodel for enhver type hesteejer, uanset hvilket niveau man ønsker at deltage i sporten på.

Send os et "synes godt om" på facebook og del meget gerne, så vi kan tiltrække mere interesse for at få hest i træning på Lunden.