Kontakt mig på 28 11 03 20

Sara Blædel ny hesteejer i stalden

Efter nærkontakt mellem succes forfatter Sara Blædel og travhesten Vidar ved en fotografering på Lunden i forbindelse med interview til et magasin, kunne hun ikke rigtig få ham den lækre hest ud af hovedet.

Først blev det til lidt snak, om det kunne være sjovt at se ham starte, men da pligterne hjemme i New York kaldte, gik det ikke at kombinere.

Men så snart flyet var landet, blev jeg alligevel ringet op, for det var svært lægge mødet med Vidar og travsporten bag sig.

Da kemien mellem hest, forfatter og træner samt travsportens mange sider var talt igennem, fandt vi hurtigt frem til en model, der passede perfekt.

Og så var Sara ny kunde i Lunden, og hesteejer hos team Nielsen.

Debuten for hesten, der ikke havde startet i fire måneder, lå lige for døren, og allerede få timer efter kunne en nye travfan juble på distancen sammen med os andre omkring hesten, da han krydsede målstregen som flot vinder.

Her et uddrag af hvad den debuterende hesteejer skrev til mig efter løbet:

Jeg ved godt, at jeg ikke har spor forstand på det, men det er helt vildt sådan som du pludselig kører udenom og VINDER. Og så overbevisende.

Selvom jeg jo vidste at du vandt, da jeg så løbet, så var jeg helt oppe i stolen, da I pludselig rykkede fra de andre der i mine øjne ellers lå ret solidt som 1. og 2. Fandme FLOT.

Og nu er jeg selvfølgelig lidt farvet af at jeg faldt for Vidar ved første øjekast. OG at I vandt. Men jeg synes virkelig at han er laber. Og smuk. Og de billeder du lige har sendt er SÅ gode. Tusind tak.