Kontakt mig på 28 11 03 20

Travskole effekten tager form

Lundens travskole er som ventet en blanding af store og små pony interesserede børn, der hygger sig med ligeværdige i et godt socialt miljø.

Men sigtet er selvfølgelig at skabe nye travfolk med licens til store heste, og flere voksne har også været fremme på skolen.

Nu begynder de unge også som hensigten jo var og er at melde sig og kontakte banens stalde for at komme videre.

Som godt er i kombination med deres forbliven i travskolemiljøet, mens de nærmer sig travhestene mere og mere.

Den unge mand i den røde t shirt på billedet hedder Malthe og er 14 år, hvilket betyder der er to år til han kan få licens til store heste.

Her i juledagene har han mens travskolen holder vinterlukket været forbi min stald og hjælpe til med pasning og træning, og det er vejen frem, hvis man vil være klar til at køre travløb.

Af frygt for at hans far følger med på siden her, vil jeg undlade at give min vurdering af Malthes evner, men lad mig sige de sådan, at han nok skal klare licensprøven uden problemer når tiden er inde.

Malthe har nu fået til opgave at gå hjem og tænke over, hvordan man regner ud, hvis man vil køre 750 meter intervaller efter 1.40 tempo, og hvad uret skal stå på ved 250m, 500m og 750 m, og på den måde kombineres skolegang og trav på fineste vis.

Mon ikke vi ser ham i træningstøjet på lørdage og i ferier fremover.