Kontakt mig på 28 11 03 20

Fuld fart på

Fra midt i december til midten af januar er der tiltrængt frikvarter fra de mange organisationsmøder, men nu er der igen damp under kedlerne og snarlig udsigt til generalforsamlinger med mere.

Jeg har tillidsposter i Dansk Travsports Centralforbund, Foreningen af Charlottenlundtrænere samt Trænerforeningen af 1909, samt diverse udvalg.

I aftes var der revisionsmøde i Lundens trænerforening, hvor æresmedlem Leif Løfgren er revisor sammen med tidligere træner kollega Mogens Frost og kasserer Flemming Larsen fremlagde et veludført regnskab.

Det var i øvrigt et dyrt år for foreningen med hensyn til skader af sulkyer , som er en kasse vi bestyrer.

I de kommende uger er der udvalgsmøde med repræsentanter for Lunden og løbssekretariatet, samt bestyrelses møde i DTC i Billund.

Lørdag aften er jeg på plads i Fast Tracks udsendelse fra Billund og søndag eftermiddag gælder det Prix de France på Dantoto.

I formiddag og øvrige formiddage trænes der løs med staldens heste og i eftermiddag er der løb på hjemmebanen Lunden, hvor vi stiller op med to heste.

Didi Hansens Baloo Ice er med fra spor 1 bag bilen og fik en underlig galop på sidst. Det skyldtes formentlig tand problemer, som vi håber ikke gener i dag med bytte af bid.

Vidar er ude i amatørløbet med sin oppasser Ann Dorthe Jørgensen far et lidt svært spor 4 i volten.

Han er godt gående og kan tage en god præmie..