Kontakt mig på 28 11 03 20

Tips til weekenden

Så nærmer løbsdagen på Fyn sig hvor jeg kører to egentrænede heste samt to staldtilknyttede forspændingsheste.

1.løb nr.7 Conrad Shadow starter fra et vanskeligt spor fire i volten. Sidst fra spor tre tabte han betydeligt fra start, men reparerede godt til 2.plads i et mindre og letter felt.

Håber på stabil præstation til god præmie. Køres med tåvægte og uden forsko.

5.løb nr.1 Belle Reine har ikke været heldig gennem de sidste måneder. Vi er i opstartsfasen for 2018, så starterne her er for at køre hende i stilling til større opgaver.

Hun er blevet generet et par gange, hvilket har peppet hende i overkanten fra start. Hun kommer uden raket forspænding denne gang for at få en god oplevelse, men i top tre skal hun være.

Går uden forsko.

6.løb nr.3 Tchai Bakkely er på vej frem i form og naturligt hurtig fra start. Uheldig sidst på Lunden. Kan være i top tre med god rejse, men møder også flere fine heste.

7.løb nr.1 Bailey Bakkely er også i opadgående form og slipper for sejrshesten Locarno her. Meldt lidt op her men fin og stabil og top tre chance.

På Lunden søndag start vi selv to, og jeg kører en yderligere.

Den starter allerede i 1.løb nr. 3 Bocellis GK. Gik en god tid for ejeren sidst og er ikke dårligere end de andre i løbet.

4.løb nr.10 Travis var lidt træg i afslutningen efter pause på Fyn.

Vil blive kørt defensivt og efter præmie. Går uden forsko.

9.løb nr.8 Vidar er ude på sprint efter en lidt overtændt præstation sidst. Gangen før imponerede han på Fyn uden sko, og vejret afgør balancen.

Kan være med på stregen i ret humør, da han er godt inde i løbet, men måske han er bedre på normaldistancen?