Kontakt mig på 28 11 03 20

Lundens bane sættes i stand

På et møde mandag, hvor repræsentanter for DTS bestyrelse, trænerforeningen, banen og Barslund var mødt op for at gennemgå banens tilstand på Lunden,

blev det besluttet at søge om midler til at få rettet op på de problemer der har generet løbsafviklingen gennem længere tid.

Siden omlægningen i marts 2008 har der naturligvis været flere genopretninger, men tiden var i den grad inde til at gøre noget omfattende ved genplaceringen af underlaget igen.

Dette var også den overvejende holdning efter en banerunde med de oprindelige GPS koordinater og en opmåler,

og således besluttet rykkede maskinerne allerede ud her til morgen for at gøre opgaven færdig inden lørdagens løb, og ikke mindst derby måneden.

Der følges op med et lag ny stenmel over hele banen, således at det også dækker startstederne på de yderste spor og ikke som nu,

hvor man i årevis kun har lagt på i de inderste spor.

Der skal fra min og mine kollegaers side lyde en stor til dem der har arbejdet for projektet og helt korrekt  prioriteret midler til dette yderst vigtige område.

Og til dem der synes at det er med for kort varsel at lukke banen i flere dage, kan jeg oplyse at blev det ikke nu kunne det først blive til efteråret d.v.s. efter de vigtige august storløb,

og så ved man jo i øvrigt ikke, om der var penge tilbage i den afsatte pulje til den tid.

Lunden søger fremadrettet en kompetent og engageret banemand, så kender nogen den rette, er tidspunktet inde til at melde sig.