Kontakt mig på 28 11 03 20

Direktør på Lunden

Da jeg tog licens var den legendariske Carl Andersen direktør.

Omsætningen på banen var godt 160 millioner kroner årligt, og med sin fødebolig på banen i funktionærboligerne havde Carl ikke bare god økonomi i ryggen,

men også god balast for at kende sporten indefra.

Siden har der været mange efterfølgere med forskellig baggrund og succes.

Nu kan den 125 årige hovedstadsbane byde velkommen til Michael Juul Nielsen, en mand der har prøvet både det aktive og politiske liv i sporten.

Økonomien er ikke som i Carl´s guldalder tid, men det var den nu heller ikke under Lars Moss, hvor optimismen omkring Lunden spirede,

så lad os nu ikke spare os helt ihjel, for det giver ikke en bæredygtig fremtid for banen. 

Jeg tror det vigtigste for Lundens direktør er at holde fokus på det, man har en travbane for, nemlig at afvikle travløb med tilfredse udøvere og kunder, og have en god dialog med disse grupper.

Banen skal fungere, og der skal være en sund balance mellem top og bredde, ligesom der skal være noget at køre om.

Der er mange opgaver i jobbet omkring arealer, bygninger, sponsorer og ikke mindst personale og forhold til bestyrelsen m.m.

Enhver ny direktør har naturligvis de bedste intentioner, og derpå er det som titlen på det årlige trænerløb på Halmstad: Op til bevis.

Det er min forhåbning at Lunden kommer ind i en stabil periode med støt stigende fremgang, og hvor der hele tiden sker lidt nyt til gavn for en positiv ånd.