Kontakt mig på 28 11 03 20

Sportsdagene er meget vigtige

Mens vi alle som udgangspunkt i en sport, der baserer sig på at konkurrere, sigter mod stjernerne, tegner hverdagen sig oftest lidt anderledes.

Uanset størrelsen på træningsstald eller hesteejerens pengepung bliver ikke alle investeringer den håbede succes,

og selvom den enkelte måske har råd til "køb og smid væk" princippet, så har travsporten og mange af aktørerne det ikke.

Dette så man for cirka fem år siden, og lavede lokalt og efter behov nogle glimrende sociale dage eller b dage på kundevenlige tidspunkter med lave præmier og begrænset spil.

Helt bevidste om at det Ikke for at lave forretning på den korte bane, men for at sørge for at de knap så toptrimmede eller knap så talentfulde heste også kunne komme ud og løbe i lige konkurrence

uden fordyrende rejseomkostninger til stor glæde for de lokale hesteejere.

Man kunne sagtens plædere for at hovedstadsbanen kun skal afvikle toptrav a la årgangsløb, liga løb og andre storløb, men virkeligheden og missionen med en lokal travbane er jo også meget andet.

Det gælder om at skabe og fastholde hesteejere for uden disse er en lokalbane uden sjæl og berettigelse.

Så selvfølgelig skal der være tilbud til alle typer kunder og heste, uanset hvor travbanen ligger placeret i landet.

Og ligesom indenfor forretningsverdenen ved man godt at nogle åbne dage ikke lige er der de store penge ruller, men at lukke alligevel ville være det helt forkerte.

Kunsten er at strikke en ordentlig sæson plan sammen, hvor regionstankegangen skinner igennem, så der er sportsdage når nabobanen har storløb eller op til ens egen har og omvendt,

samt at de og i øvrigt alle løbsdage  lægges på  faste lokal dage og for kunderne bedst mulige starttidspunkt.