Kontakt mig på 28 11 03 20

Træningsfaciliteter

I Gurre (på adressen Rødegårdsvej 44, 3000 Helsingør) lige udenfor Helsingør ligger Kenneth Nielsens træningscenter Nøjsomhed. Det er muligt at komme til træningscentret ved at dreje af ved afkørsel 3 på Helsingør-motorvejen.

Området er et af Sjællands tidligst beboede med masser af historie og bl.a. Gurre Slotsruin fra middelalderen samt store af naturskønne områder beliggende tæt op af træningscenteret. Fra stalden er der kun 500 meter til Gurre Kirke hvor indgangen til Nyrup Hegn med kilometervis af gode køre og ridestier i såvel fladt som kuperet terræn med variabelt underlag. Således kan ligeud-, bakketræning eller lange skovture uden videre tilpasses den enkelte hests behov.

Desuden er der på gården anlagt en velfungerende sandgrube til skånsom konditions/intervaltræning ligesom en ca. 1000 meter rundbane indgår i faciliteterne samt et horsetrotter løbebånd/skridtmaskine indgår i faciliteterne.

Stalden rummer 20 bokse med et godt miljø samt solarie og jorden på 20 tdr. land er delt op i 12 folde med perfekte jordbundsforhold uanset vejr og vind, beliggende i såvel bakket terræn som plant areal.

Banefaciliteter
Som udgangspunkt for al hurtigkørsel af startklareheste eller heste under optræning samt tilkørsel af ungheste har Kenneth Nielsen stald på Charlottenlund Travbane ved Øresund ca. en halv times kørsel fra træningscenteret og kun 10 kilometer fra Rådhuspladsen i København.

Charlottenlund Travbane, der er en af Europas ældste (1891) og Danmarks største, kan tilbyde landets højeste kontante præmier til hesteejere og spillere og rummer desuden publikumsfaciliteter med et hav af muligheder for både unge, familier, ældre og grupper, som f.eks. virksomheder.

Baneunderlaget blev totalrenoveret for 5,5 millioner kroner i foråret 2008, og er nu en af Europas absolut bedste og hurtigste travbaner.

Der køres løb fortrinsvis søndage med i alt over 50 løbsdage året rundt. Skal hestene matches i enklere konkurrence med henblik på senere formtop, er både Nykøbing Falster Trav og Fyens Væddeløbsbane med flere indenfor rækkevidde. Større indtjeningsmuligheder kan let og bekvemt opsøges på Jægersro, Halmstad, Tingsryd og Åby-travbanerne i Sverige, idet der kun er 10 minutters kørsel til færgelejet i Helsingør fra træningscenteret.

Transportmuligheder
Stald Kenneth Nielsen råder over egen hestetransport med plads til heste sulkyer og seletøj og mulighed for yderligere tilkobling af hestetrailer. Hovedparten af transport af staldens heste mellem træningscenter og Charlottenlund Travbane samt til løbsdeltagelse på andre baner vil foregå i denne transport, der har den mest optimale indretning med hestene stående mod kørselsretningen.

Transporten kan betjenes med lille kørekort, hvilket betyder at lange motorvejsstræk må og kan tilbagelægges væsentligt hurtigere end i lastbil og derved afkortes den trættende transport for hestene.